Jonas lämnar kommunfullmäktige pga flytt! | Sverigedemokraterna i Jönköping

Jonas lämnar kommunfullmäktige pga flytt!

Hej!

Idag den 8/6 kommer jag att kontakta Jönköpings kommun och berätta att jag kommer att lämna kommunfullmäktige. Detta betyder INTE att jag kommer att lämna partiet eller min plats som ordförande i SD Södra Vätterbygden. Anledningen till att jag lämnar är att jag kommer att flytta till en annan kommun och får därför inte sitta kvar i Jönköpings kommunfullmäktige enligt kommunallagen.  Denna kommun ligger dock i Södra Vätterbygden så jag kommer att sitta kvar som både ordförande samt vice distriktsordförande.

Jag kommer nu att kunna satsa mer tid på att kunna bygga upp föreningen samt distriktet. Självklart kommer jag även att stötta kommungruppen så mycket jag kan. Detta kommer inte heller medföra att vi lämnar någon tom stol i fullmäktige då vi har ersättare som fyller den platsen.

Så bli nu inte oroliga, kommunföreningen har aldrig mått bättre och vi slår nya medlemsrekord hela tiden så framtiden tillhör oss Sverigevänner!

Bästa hälsningar Jonas Grahn

JNytt skriver också om detta. Klicka här.