Rakryggad? | Sverigedemokraterna i Jönköping

Rakryggad?

Svar till Jerry Hansson, JP den 15/9

Det berättas att Stalin bar specialgjorda skor för att dölja sin litenhet. Jerry Hannson (V)
lär nog också behöva något till stadga för att ”efter valdagen ha rak rygg” som han skriver.
Redan innan valdagen kan han få hjälp att räta sin rygg genom att ta avstånd från det politiska övervåld som drabbar SD och dess medlemmar. Grov misshandel, förstörd egendom, mötesstörningar, trakasserier, avsked från jobb osv.

Bättre än de flesta vet säkert Jerry Hansson vad flörten med fascism har betytt.. Han tänker säkert på de forna vännerna Ceausescu, Zjukov och Breznejv och de andra ”kamraterna i rörelsen” . För inte var väl de socialister ? Och om de nu inte var det, kanske var de i så fall just…??

När minskad invandring till Danmarks nivå blir” rasism” och krav på språkkunskap för medborgarskap blir ”främlingsfientligt” förstår man varför dessa ord är de mest missbrukade
i vårt språk. Rasism brukar annars definieras som att någon”särbehandlas pga av ras, kön etnicitet, sexuell läggning eller politisk uppfattning”. Smaka på det sistnämnda och känn. den bittra odemokratiska smaken. I stället för att debattera sakfrågan gäller det att använda pariastämpeln. Ock så tror man frågan är borta. Pyttsan.

Hundratusentals människor, mest arbetare och ungdomar, kommer att lägga sin röst på SD.
Personer som tidigare sympatiserade med socialdemokraterna och vänstern. Jerry Hannson borde fundera över detta. Varför lämnar de som tidigare var era kärnväljare och goda demokrater era partier ? För inte har de väl blivit blodtörstiga , inhumana, främligsfientliga
och rasister över en natt? Det finns väl ett skäl? Våga se det, så blir det enklare att hålla ryggen rak.

Björn Runn
SD