Tillsammans med ett antal av övriga SD Kommunföreningar i länet så bemannade vi en stor monter på Affärsracet i Anderstorp.

Från SD Jönköping så kom Agnetha, Mona, Ingegerd, JO, Cristina, Pierre och Jonas för att turas om med de andra medarbetarna i kontakten med väljarna. Värmen var påtaglig så det gick åt mycket SD-vatten. Torsdagens parti-intervju fick Mattias Karlsson ta hand om då Jimmies schema blev tight i och med debatten med Löfvén kvällen före. Mattias skötte de hela med bravur i vanlig ordning.

Tre tappra ställde upp för partiet när dök upp en möjlighet att vara med och köra race.  Nåväl, vi var inte svåra att övertala ?

Starten gick och vi konstaterade snabbt att det skiljde en del mellan bilarnas prestanda, tre av de racepreppade Daciorna! var märkbart vassare än de övriga. Vi hamnade i en av de övriga… Men humöret var på topp och trots att vi fick bryta med några varv kvar på grund av ett däckhaveri, så blev vi ändå bästa parti på banan. Vi fick beröm av de ansvariga för att vi ändå var det ENDA partiet som ställde upp ?

Vi summerade ett par fantastiska dagar i Anderstorp med många intresserade väljare vid vår monter. Solbrännan fick vi på köpet.

SD-bilen kördes av:
Jan-Ove Lipponen SD Jönköping
Stefan Nylén SD Gislaved
Josef Fransson SD riksdagsledamot